Een veranda zorgt voor comfort en plezier in uw tuin. U geniet van de buitenlucht, op elk moment van de dag, van het vroege voorjaar tot ver in het najaar. U kunt er bijvoorbeeld heerlijk ontbijten met uw gezin of gezellig borrelen met vrienden tot laat in de avond. Bovendien staan uw kostbare tuinmeubels heerlijk droog!

Onze veranda's worden gemaakt van duurzame materialen. Daarmee bent u verzekerd van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijk terrasoverkapping waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Peters Montage biedt u de mogelijkheid, ook in een later stadium, uw veranda uit te breiden met een windscherm of glaswand of deze zelfs volledig af te sluiten waardoor u een sfeervolle tuinkamer krijgt.

 

CONSTRUCTIE

Vanzelfsprekend maken we ook onze veranda’s van duurzame materialen. Het frame is van hoogwaardig en    100% recyclebaar aluminium en de dakbedekking bestaat uit lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaat platen. Zonwerende polycarbonaat platen of zelfs helder gelaagd 5.5.2 glas behoren tevens tot de mogelijkheden. Onze terrasoverkapping is standaard verkrijgbaar in wit RAL9010, crème RAL9001 of antraciet structuurlak RAL7016. Overige kleuren zijn tegen meerprijs leverbaar opdat uw veranda perfect aansluit bij uw woning.

Modellen
Onze veranda's bestaan uit een sterke constructie waarvan de schroeven nauwelijks zichtbaar zijn. Ook de waterafvoer, via een geïntegreerde goot, is volledig aan het zicht onttrokken. Een bladvanger voorkomt verstopping in de staanders.

Er zijn 2 gootprofielen beschikbaar.

Geïntegreerde verlichting is optioneel verkrijgbaar.

Extra’s
U heeft de keus uit vele uitbreidingsopties zoals verlichting, windscherm, glaswand, schuifpui en zonwering.
Met behulp van een terraszonwering bepaalt u bijvoorbeeld zelf de warmte en lichtinval, tropische temperaturen worden zo voorkomen.
U bepaalt zelf van welke gemakken uw overkapping is voorzien.

Windscherm
Indien u last heeft van de wind dan biedt een elektrisch bedienbaar speciaal ritzscreen een ideale bescherming. Dit windscherm gaat van boven naar beneden en staat dus niet in de weg en beschermt bovendien tegen laagstaande zon. Het speciale doek is zo ontwikkeld, dat u toch makkelijk van binnen naar buiten kijkt. 

Ook een aluminium windscherm met glas behoort tot de mogelijkheden. Het glazen scherm houdt de wind tegen, maar laat het zonnetje door.

Glaswand
Voor extra beschutting op uw terras heeft Peters Montage een flexibel glaswandsysteem. Naar behoefte kunt u de glaspanelen geheel of gedeeltelijk open schuiven. Zo kunt u in het voor- en najaar nóg langer van uw terras en buitenlucht genieten. Een glaswand reduceert bovendien omgevingslawaai, waardoor u heerlijk tot rust kunt komen. Het wandsysteem is voorzien van 8mm gehard glas. Deze zijn geplaatst in een soepel lopend 4 of 6 sporen rail. Onze glaswand is toepasbaar op onze veranda’s maar ook in andere bestaande situaties als op een balkon.
Standaard uitvoering in ivoor RAL9001 en antraciet RAL7016.

Tuinkamer

Door middel van vaste beglazing en bijvoorbeeld een schuifpui, kunt u uw terrasoverkapping volledig afsluiten. De glasafdichting aan de zijkanten kent drie varianten, een rechte en een schuine variant waarmee uw veranda naadloos kan worden afgesloten. Daarnaast is er ook een spiekozijn dat geplaatst kan worden op een scheidingsmuur of recht glaswand. De glasafdichting is opgebouwd uit een aluminium (doorlinken aluminium) kozijn met helder veiligheidsglas. De schuifpui maakt het mogelijk de tuinkamer, al naar gelang het weer dat toelaat, gedeeltelijk te openen. De binnenruimte staat dan direct in contact met buiten. Ook de schuifpui is opgebouwd uit een aluminium kozijn met helder veiligheidsglas.