Boeiboorden, dakranden, windveren en andere gevelbekleding bepalen in hoge mate de uitstraling van uw woning en zijn vaak het enig zichtbare gedeelte van uw dakwerk. Deze bekleding bestaat vaak uit hout en is door weersinvloeden gevoelig voor rot en moet regelmatig geschilderd worden. Bespaar nu op uw jaarlijkse kosten en investeer in onderhoudsvriendelijke dakrand- en gevelbekleding. Dus nooit meer schuren en schilderen!

Peters Montage werkt met een bijzonder dakrand- en gevelbekledingssysteem dat gebruiksvriendelijk, duurzaam, onderhoudsarm en kleurvast is. Het is ontworpen en ontwikkeld om het een leven lang bestendig te maken tegen UV straling, hitte, kou en alle andere soorten weer. In levensduur, kleurechtheid, prijs en gebruiksgemak worden houten bekledingen vele malen overtroffen.

Onze onderhoudsarme dakrand- en gevelbekleding staan voor duurzame kwaliteit en een besparing in de jaarlijkse onderhoudskosten. En uw huis ziet er altijd verzorgt en netjes uit.

 

COLORCOAT® DAKRANDBEKLEDING

Voorgelakt staal is ideaal voor de renovatie van uw dakranden, windveren of boeiboorden. Thermisch verzinkt staal is het basismateriaal (substraat) waaruit de hoogwaardige Colorcoat® producten geproduceerd worden. Dit basismateriaal wordt middels een zorgvuldig gecontroleerd productieproces voorzien van een aantal verflagen. Uitharding vindt plaats in een oven. Door deze coating is Colorcoat® duurzaam en onderhoudsarm.

Kleuren

Voorgelakt staal Colorcoat® is verkrijgbaar in vele standaardkleuren. Tegen meerprijs zijn ook andere uni kleuren mogelijk.

Garantie

We geven 10 jaar garantie op onze Colorcoat® dakrandbekleding.

 

SWISH® DAKRAND- EN GEVELBEKLEDING

Deze dakrand- en gevelpanelen zijn massief en opgebouwd uit een kern van geschuimd PVC met een harde toplaag.
De Swish® panelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van gevels, dakranden, boeiboorden, windveren, dakkapellen en dakoverstekken. Toepasbaar voor renovatie èn nieuwbouw. De panelen zijn onderhoudsarm en hoeven nooit geschilderd te worden.

Kleuren

De Swish® panelen zijn alleen leverbaar in wit en crème. De Swish® dakrandpanelen zijn in 13 kleuren verkrijgbaar met of zonder houtnerf.

Garantie

We geven 10 jaar garantie op onze Swish® dakrand- en gevelbekleding.

 

COLORPANEL® GEVELBEKLEDING

Colorpanel® is een duurzame en onderhoudsarme gevelbekleding. De panelen zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige kunststoffen. Colorpanel® heeft een natuurgetrouwe houtstructuur en is daardoor niet te onderscheiden van echt hout. Door toepassing van colorpanel gevelpanelen blijft de oorspronkelijke uitstraling van uw woning gewaarborgd. Èn schilderen is overbodig!

Kleuren

Colorpanel® is leverbaar in 15 eigentijdse kleuren met een natuurgetrouwe houtstructuur.

Garantie

We geven 10 jaar garantie op onze Colorpanel® gevelpanelen.

 

ONZE WERKWIJZE

Peters Montage voert het gehele renovatie traject uit dat bestaat uit

  • inmeten en opnemen bestaande situatie
  • eventuele sloop en afvoer van bestaande situatie
  • verwijderen van rottend of slecht basis hout
  • leveren en aanbrengen (nieuw) regelwerk
  • montage van onderhoudsarme dakrand- of gevelbekleding d.m.v. rvs bevestigingsmateriaal of onzichtbare bevestiging in combinatie met blijvend elastische montagelijm
  • montage met blijvende ventilatie achter de panelen

 

HET ONDERHOUD

Onze dakrand- en gevelbekleding heeft in principe geen onderhoud nodig. Schoonmaken kan met behulp van een zachte spons of microvezeldoek en een sopje van lauwwarm water met een mild schoonmaak- of afwasmiddel. Andere reinigingsmiddelen als allesreinigers en schuurmiddelen bevatten vaak agressieve bestanddelen als alcohol of salmiak. Ook het gebruik van aromatische oplosmiddelen zoals terpentine, wasbenzine etc. is niet toegestaan. Gebruik zeker geen schuursponsjes, deze maken kleine beschadigingen op het product waardoor ook vuil zich makkelijker kan hechten.

 

Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken,

vul dan ons contactformulier in.